A harmadik nap: A kalandpark

A tábor harmadik napjának fő programja, a csillebérci kalandpark volt. A Normafa közelében kialakított kalandpark, rengeteg izgalmas pályát és pillanatot tartogatott a Tekergők csapatának.

Elérkezett a szerda reggel, így mikor mindenki odaért a sportpályához, elindultunk a hűvösvölgyi Gyermekvasúthoz. Odaérkezésünkkor, volt alkalmunk megtekinteni a zászlófelvonás eseményét, amíg vártuk a szerelvényt, ami hamarosan meg is érkezett. Biztosítottak a számunkra, egy harmadik kocsit, amire felpakolhattuk a kerékpárokat, így kényelmesen utazhattunk fel a Normafához.

 

Leszálást követően, hamar odaértünk a kalandparkhoz, ahol minden Tekergő megkapta a korosztályának megfelelő nehézségi szint beosztását, valamint a beülőket, és a védőfelszereléseket. Egy kis gyakorlás, és tájékoztatás után elindultunk sorban a pályákon. Rengeteg izgalmas akadály volt előttünk, de azthiszem mindenkinél a legnagyobb sikert az aratta, amikor hosszan végig siklott egy fémhuzalon. Rengeteg akadály között találhatunk labirintust, rönkvárat, mászófalat, de a vállalkozó kedvűek akár éjszaka is mehetnek! Egy akadály sem maradt leküzdetlen, így elindultunk lassan hazafelé, ugyanis, közeledett az ebéd idő. A hazafelé vezető úton, lenyűgöző kilátás tárult elénk, a szerpentinen haladva lefelé, Budapest nagy részét beláthattuk.

 

Sajnos nem volt zökkenő mentes az utunk, hiszen az egyik kerékpár gumija nem bírta a koptatást, és feladta a harcot. Szerencsére kis várakozás után Tamás Csaba és Molnár Szilárd, egy kisbusszal a segítségünkre sietett, ezúttal is nagyon szépen köszönjük a gyors kiszállást és a segítséget! A mentés után folytathattuk utunk a táborhely felé. Hamarosan megérkezett a kétfogásos meleg ebéd is, melynek elfogyasztása után a szokásos rövid pihenő következett. A hátralévő időben felkészültünk a következő nap egyik eseményére, a vizibomba csatára, így ezekhez töltöttünk fel rengeteg lufit vízzel. Közös játékokra is volt idő, itt a pingpongozás, azon belül is a forgózás volt ami legjobban vonzotta a fáradhatatlan gyerekeket. A dinnye evés után rövid időre, ujra elváltak utjaink!

 

Tovább a cikkhez tartozó galériához

Bedő Domonkos
2013-04-15

PARTNEREK