A második nap: Pancsolás

A keddi nap fő programjaként a Petneházy strandra mentünk Adyligetre. Az egésznapos elfoglaltságot több közös programmal, és játékkal színesítettük!

A tábor második napjának reggelén, az Adyligeten található Petneházy Club Hotel strandját vettük célba. Az odavezető úton, egyszer álltunk meg pihenni, az adyligeti játszótéren, ahol a hidegvízű kutból felfrissíthették magukat a Tekergők. Az út második fele festői szépségű tájon vezetett a strandhoz. Egyik oldalról az erdő szegélyezte az utat, a másik oldalról pedig végeláthatatlan mezők és dombok, amelyeken lovak legelésztek, a bátrabbak meg is simogatták a barátságos jószágokat. A strandra érve, átöltöztünk, biztonságba helyeztük a kerékpárjainkat, és mindenki legnagyobb örömére végre mehettünk csobbanni. A vízben több játékot is játszottunk, volt vizilabdázás és mindenféle labdás játék, a legnagyobb sikert azonban Gabcsi bacsi :) érte el. Ő ugyanis elkezdte a vízből dobálni a gyerekeket, amit szemmel láthatóan nagyon élveztek, mivel hamarosan kígyózó sor állt mögötte, feltöltve olyan gyerekekkel, akik nem a Tekergőkhöz tartoztak! Állítólag ennek végeredményeképpen Gábor bácsinak a válla görcsölt egész este, :) de nagyon nagy sikere volt a strandolók körében.

 

Az ebéd sem maradhatott el, de most nem kellett hazatekerni ezért, mert odahozták nekünk a páronként kiválasztott pizzát. Az ebéd utáni pihenőt az árnyékban töltöttük, és különbféle játékokat játszottunk, többek között "kicsi a rakást" Gábor bácsival alul! A pihenőt követően a csapat nagy része focizni indult, de akinek nem volt ehhez kedve, a kinti-és benti medence közül választhatott! A napon való szaladgálás után mindenkinek üdítő érzés volt a hűvösebb medence vizében megmártózni. A kellemes környezet kiváló kikapcsolódást biztosíthat mindenki számára. A zöldterületen található hotel, faházaival, apartmanjaival, kül-és beltéri medencéjével festői szépségű környezetével, és számos kikapcsolódási lehetőségeivel várja a vendégeket. A Tekergők nagy sikert arattak a strandon, mindenki kedvesen, mosolyogva nézte a gyerkőcöket, akik önfeledten élvezték a forró nyári napot. Indulásunk előtt a domb tetejére sorba felálltunk, ahonnan belátni az egész strandot, és hangosan elköszöntünk az ott pihenő emberektől! Ezután kerékpárra pattantunk és célba vettük a főhadiszállást, ugyanis közeledett a nap vége. Sikeres hazaérkezésünk örömére, az előre behűtött dinnye elfogyasztása következett! Sajnos vége lett ennek a tartalmas napnak is, melyben nem csak a tekerés fárasztotta le a gyerekeket, de mégis széles mosollyal hagyták el a sporttelepet! Következhetett a harmadik nap!

 

Tovább a cikkhez tartozó galériához

Bedő Domonkos
2013-04-04

PARTNEREK